Kulinarne hity firmowego ,,jajeczka”

Aktualności
Zbliżająca się Wielkanoc to czas przedświątecznych spotkań firmowych. Co w tym roku trafi na pracownicze stoły? Kucharze oraz Szefowie Kuchni restauracji Sodexo zapewniają, że nie zabraknie tradycyjnych potraw z dodatkiem jajek, pieczonych mięs oraz żurku.

Zbliżająca się Wielkanoc to czas przedświątecznych spotkań firmowych. Co w tym roku trafi na pracownicze stoły? Kucharze oraz Szefowie Kuchni restauracji Sodexo zapewniają, że nie zabraknie tradycyjnych potraw z dodatkiem jajek, pieczonych mięs oraz żurku.

POLECAMY

 

„Jajeczko” przed Wielkanocą i „śledzik” pr...

Pozostałe 90% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 drukowanych wydań magazynu Online Marketing
  • Dodatkowe artykuły niepublikowane w formie papierowej
  • Dostęp do czasopisma w wersji online
  • Dostęp do wszystkich archiwalnych wydań magazynu oraz dodatków specjalnych
  • ... i wiele więcej!

Przypisy